Frisse teksten

Redactie, redigeren, foutloos Nederlands

Redactie

U weet het: uw tekst kan frisser, korter, consistenter, helderder, moderner en eenvoudiger. Uw doelgroep wil zich niet door lappen tekst worstelen. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en wat ze aan u hebben.

Rapporten, redactie, redigeren, verslagen

Rapporten

Heeft u een haat-liefde-verhouding met uw rapporten, samenvattingen en verslagen? Ik maak ze toegankelijk met een logische, rustige structuur en layout. Mijn radicale, nauwkeurige eindredactie maakt het af.

Websiteteksten en ontwerp websites

Websites

Wilt u nieuwe teksten voor uw website? Of oude teksten grondig renoveren? Dat is mijn kracht. U hoeft niets te schrijven: u praat en ik luister en schrijf. Zo nodig ontwerp ik uw website in WordPress. Dan zijn beeld en tekst in één hand. 

Presentaties, Powerpoint, visualiseren

Presentaties

Misschien heeft u al een goed verhaal, en wilt u dat visualiseren in een presentatie of training. Besteed het maken van het Powerpointbestand aan mij uit en ik geef u de eindredactie cadeau.

GMP kwaliteitssysteem, GMP-documenten

GMP-documenten

Met 25 jaar ervaring in de farmaceutische industrie optimaliseer ik de teksten en formulierontwerpen van uw GMP-kwaliteitssysteem. Ik verhelder uw beleid, procedures, protocollen en formulieren. Alles voor een soepele naleving. 

Engelse teksten, vertalen

Engels

Na vele jaren ervaring met het vertalen van Engelse (corporate) teksten bij een internationaal bedrijf, zijn zakelijke vertalingen Nederlands-Engels en andersom bij mij in goede handen.

Ik voeg u graag toe aan dit rijtje geweldige opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Laatste werkgever 1999-2022